Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Telefonsalg – skab resultater i telefonen

Næsten al opsøgende kundekontakt starter i telefonen. For at skabe interesse – og dermed i sidste ende et salg – er det nødvendigt, at du anvender en ganske bestemt metodik, samt ikke mindst en tilstrækkelig indsats.

Det kan være svært at tage den første kontakt til en ny potentiel kunde – nu får du input til, hvordan du griber opgaven an.

Hør bl.a. om: 

  • Hvorfor det er vigtigt at være god til telefonsalg?
  • Hvordan sikrer du kvantitet, kvalitet og retning i dit daglige salgsarbejde? Herunder:
    - At løfte røret så mange gange, at du har tilstrækkeligt med kvalificerede og afsluttede telefonsamtaler pr. dag til at salgsmatematikken går op i forhold til målsætning
    - At agere professionelt
    - At påvirke de rigtige mennesker i de rigtige virksomheder • Forstå vigtigheden af at du kan tale til kundens bundlinje i stedet for at tale om egne ydelser
  • Lytte til kundens udfordringer i stedet for at produktbeskrive din palette
  • Holde prisen som en sekundær faktor, men fokusere på ydelsens USP’er

Efter arrangementet forstår du forskellen på produktpræsentation og behovsafdækning, og har kendskab til grundlæggende salgsmatematik.


Målgruppe

Alle der arbejder med opsøgende salg og kundekontakt


Om oplægsholderen

Mads Tjærby driver virksomheden Vendemus (latin for VI SÆLGER). Vendemus opererer som annoncebureau og sælger annoncer for medieudbydere der ikke ønsker at varetage denne disciplin selv.

Kunderne tæller blandt andre toneangivende organisationer som Advokatsamfundet, Danske revisorer, Benjamin Media og FDM.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Mads Tjærby

tirsdag den 30. november 2021
Kl. 9.00-11.00

Toprent A/S, Niels Bohrs Vej 34, 8660 Skanderborg

22. november 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Hans Kristian Nielsen
T: 29 63 19 84
M: hkn|erhvervskanderborg.dk