Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kom rigtigt i gang med SoMe

Vil du have noget ud af din indsats på de sociale medier? Eller vil du komme rigtig i gang med de sociale medier?

Desværre går rigtig mange galt i byen på de sociale medier. De spilder tid og penge på social medie kommunikation, som ikke skaber likes, følgere og i sidste ende kunder.

På dette morgenmøde får du inspiration til, hvordan du kommer rigtigt i gang med de sociale medier, eller få rettet ind således at din indsats på de sociale medier får en synlig effekt og skaber værdi for din virksomhed. 

 1. Lær hvordan du udvikler en strategisk ramme, der kan sikre succes
  Få skabt en strategi og en rød tråd i din social medieindsats, så du stopper med at spilde tid på indhold og platforme, der ikke har en synlig effekt
 2. Forstå medierne og deres muligheder
  Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, YouTube, Pinterest… Det kan virke uoverskueligt med de mange platforme, som eksisterer i dag. Få en forståelse for, hvad de hver især kan – og dermed hvilke er de rette for din virksomhed. Desuden giver jeg dig nogle hack til at bekæmpe de benhårde algoritmer, som karakteriserer flere SoMe platforme i dag.
 3. Lær at lave saftigt indhold, som skaber et engagement, der er værd at nævne for chefen
  Godt indhold er vejen frem på de sociale medier. Derfor er det vigtigt, at du rammer plet, når det kommer til indholdet. Lær, hvordan du finder frem til det rette indhold for netop din virksomhed på de sociale medier – og giver dig værktøjerne til at kreere det kreative, flotte og engagerende indhold.
 4. Få konkrete værktøjer til indholdsstrategi og planlægning
  Der skal være en rød tråd i din social medie indsats, det skaber nemlig en stærkere og mere effektfuld kommunikation. Derfor skal hvert eneste opslag føre tilbage til din strategi. Det kræver overblik og planlægning for at komme i mål med det, og du får værktøjerne til at komme i gang.


Om oplægsholderen

Online kommunikationskonsulent, sociale medie-ekspert og ejer af Line Kohsel Kommunikation.

Line Kohsel har en kandidatgrad i Corporate Communication, og til daglig rådgiver hun virksomheder i, hvordan de skal få mere forretning ud af deres tilstedeværelse på sociale medier. Line Kohsel er desuden en ivrig Linkedin-bruger, som via mediet hjælper medarbejdere, ledere og virksomheder med at få det optimale ud af deres SoMe-tilstedeværelse.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Line Kohsel

torsdag den 25. november 2021
Kl. 8.30-11.00

Sted følger.

17. november 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk