Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Fremtiden for erhvervslivet i Skanderborg

Et godt erhvervsklima er afgørende for vækst og udvikling i lokalområdet. Så hvordan skaber vi det bedste erhvervsklima i Skanderborg kommune? Og hvor ligger prioriteringen hos lokalpolitikerne?

Det sætter vi spot på, når vi sammen med BusinessForum Skanderborg inviterer til Valgeftermiddag med særligt fokus på erhvervslivet.

Vi har inviteret de lokale spidskandidater for at få en god debat og blive klogere på deres prioriteringer i forhold til erhvervslivet.

Eftermiddagen starter med et kort indlæg ved Kenneth Mikkelsen, tidligere erhvervsdirektør hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, nu folketingsmedlem for Venstre. Herning & Ikast-Brande har gennem mange år ligget helt i top på Dansk Industris liste over erhvervsvenlige kommuner. Kenneth deler ud af sine erfaringer om, hvordan de to kommuner samarbejder med erhvervslivet.

Herefter har vi et kort indlæg ved Kenneth Iversen, tidligere direktør for virksomheden Unimerco og nu medejer af Skanderborg-virksomheden Remoni. Unimerco ligger i Sunds som er en del af Herning kommune, og Kenneth vil give sit syn på samarbejdet mellem virksomheder og kommune.

Tag et par timer ud af kalenderen og deltag i en vigtig debat! 

Har du spørgsmål til spidskandidaterne, så send dem gerne til os på forhånd på mail@erhvervskanderborg.dk. Der er naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål på dagen.

Dagen faciliteres af Hans Krabbe, Chefredaktør på Midtjyllands Avis.

Arrangementet er åbent for alle lokale virksomheder. Det er gratis at deltage, og tilmelding er nødvendig.

Vi glæder os til at se dig!

mandag den 1. november 2021
Kl. 16.00-18.00

Kamstrup, Industrivej 51, 8660 Skanderborg (den nyeste bygning)

ErhvervSkanderborg & BusinessForum Skanderborg

27. oktober 2021

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk