Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

360 graders ledelse - mellemlederen i centrum

Ved du at én af de typiske årsager til medarbejderopsigelser er utilfredshed med nærmeste leder? 

Hvis dine medarbejdere ikke trives, finder de andre græsgange og det er både dyrt og ressourcekrævende. Derfor har du som mellemleder en kæmpe opgave I, at sikre trivsel hos dine medarbejdere så du både kan fastholde dem og skabe gode resultater gennem dem. 

Men det er ikke nok med det. Du skal nemlig også kunne navigere i krydspresset af modsatrettede påvirkninger og praktisere 360 graders ledelse, hvor du både leder nedad til dine medarbejdere, på tværs til dine mellemlederkolleger, opad til din chef og ikke mindst formår at lede dig selv. Det er ikke uden grund, at mellemlederen bliver kaldt lusen mellem to negle.

På trods af alle de udfordrende elementer der ligger i rollen, mener Annette Klausen Bengtsson at mellemlederrollen er en af de mest indflydelsesrige roller i organisationen, hvis mellemlederen formår at placere sig hensigtsmæssigt. Det fortæller hun om i dette foredrag, hvor hun klæder mellemlederen på til, at navigere i rollen og at øge sin indflydelse.

Under foredraget kommer du til at høre:

  • Hvordan du balancerer trivsel med resultater
  • Hvorfor du skal lede hele vejen rundt og hvordan du gør det
  • Hvordan du helt konkret øger din indflydelse og dermed kommer tættere på de strategiske beslutningsprocesser


Om oplægsholderen

Annette Klausen Bengtsson kender mellemlederrollen indgående, da hun selv har siddet som mellemleder i 12 år. De seneste 11 år har hun udelukkende arbejde med at klæde mellemledere på gennem workshops og individuel sparring i sin egen konsulentvirksomhed Klausen & Bengtsson. 

Hun er desuden forfatter til bøgerne ‘At lede opad - sådan får du succes med din chef’, og ‘Benspænd for mellemledere - sådan tackler du modstand’, ligesom hun er medforfatter til bogen ‘Mellemledelse i skole og dagtilbud’.

Arrangementet er gratis for alle.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Annette Klausen Bengtsson

tirsdag den 2. november 2021
Kl. 14.00-16.00

Kvickly Ry, Siimtoften 2, 8680 Ry.

ErhvervSkanderborg & Lederne

28. oktober 2021

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk