Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Skab et digitalt mindset i virksomheden

Vi hører tit, at digitalisering og digital transformation er en vigtig omstillingsproces i vores virksomheder, og vi bliver tit præsenteret for nye digitale muligheder.

Hvad er digital transformation egentlig? Og hvad kan være nogle vigtige indledende skridt at sætte i gang?

Digital transformation ift. forretningsudvikling, handler om at udvikle sig som virksomhed og som organisation. Transformationen består bl.a. i, at man digitalt udvikler og gentænker alt fra produkter og services til måden, man arbejder og arbejder sammen på.

Og der skal mennesker til transformation, for ellers er teknologi bare teknologi. Derfor giver det god mening at snakke om et digitalt mindset hos de mennesker, der driver og er transformationen.

Hvad er et digitalt mindset? Og hvordan udvikler man det, både hos sine medarbejdere/kolleger og sig selv, så man er klar til at komme videre med digitalisering?

I dette webinar bliver du klædt på i forhold til det digitale mindset, og nogle få af de barrierer mange oplever, når de arbejder med digitalisering.


Mød oplægsholderen

Louise Helmer er konsulent ved Hald & Lie. Hun har tidligere været direktør i revisions- og rådgivningsvirksomheden Centrovice på Fyn, og derudover arbejdet med ledelses- og virksomhedsrådgivning i mange år, især ud mod landbruget.

Hun har netop afsluttet sin Master i Forretningsudvikling, og her var emnet netop digital transformation, med fokus på digitalt mindset og barrierer for implementering.

Oplægsholder

Louise Helmer

torsdag den 4. marts 2021
Kl. kl. 14.00-15.00

Via Teams. Du modtager en mail med link til at deltage.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk