Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Strategisk Networking

Kan man uddanne sig til at blive en dygtig netværker?

Der er mange ting, der bliver lettere og skaber mere værdi, hvis du har de grundlæggende netværkskompetencer i orden. Særligt hvis du også er trænet i bringe dig selv i spil på en god måde i de netværk, du vælger at være en del af – med stor respekt for forskellige person-profiler.

Netværk og gode relationer er vi alle afhængige af - personligt og erhvervsmæssigt. Derfor har Erhvervsakademi Aarhus med tilsagn fra bl.a. HK Østjylland og Business Danmark fået godkendt et fag i Strategisk Networking, som netop uddanner og træner dig i de vigtigste networking-discipliner. Du bliver i stand til at vælge de rigtige netværk, få dig selv bragt i spil så du samtidig formår at brande din virksomhed og tiltrække nye relationer.

På arrangementet får du en smagsprøve på nogle af de elementer, som uddannelsen er tilrettelagt efter – det handler i bund og grund om at kunne skabe værdi med vilje.

Nyt uddannelsesforløb i Skanderborg
Vi følger arrangementet op med uddannelsesforløbet "Strategisk networking", som afholdes i Skanderborg og udbydes til specialpris for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Læs om forløbet her

Mød oplægsholderne

Faget er udviklet og tilrettelagt i et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus v/ chefkonsulent, Conny Thoftdahl Westphall og konsulentduoen fra ”værdi med vilje” Dorthe Hansen Carlsen og Kasper Gerdsen.

Conny og Dorthe vil inspirere dig med et par af øvelserne fra uddannelsen, et par gode tips samt erfaringerne bag det at være en god strategisk netværker.

Begge er garvet ud i networking og har mere en 20 års erfaring med professionelle netværk i mange forskellige fora. Som deltagere, facilitatorer, initiativtagere og bestyrelsesarbejde i både professionelle og frivillige netværk.

Oplægsholdere

Conny Thoftdahl Westphall

Dorthe Hansen Carlsen

torsdag den 27. maj 2021
Kl. 15.00-17.00

Kamstrup A/S, Industrivej 51, 8660 Skanderborg (NB Det er den nyeste bygning - tættest på Hørning)

19. maj 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk