Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Optimér prisen!

Prissætning kan være en vanskelig affære - og mange virksomheder oplever, at de er nødt til at konkurrere på prisen i et hårdt presset marked.

Dette oplæg giver dig værktøjer til at optimere prissætningen for dine produkter, og input til hvordan du kan anvende prisstrategien til at øge salget.

Du får input til, hvordan du kan arbejde med prissætning, og gå fra kun at snakke produkt og pris til at sælge løsninger og koncepter. Derudover får du input til, hvordan du kan udbygge kundeloyaliteten ved hjælp af optimal prisfastsættelse og salgsløsninger.

Vi arbejder med fastlæggelse af værditilbuddet (Value Proposition), der har direkte indflydelse på prissætningen, definition af produkt/produktparametre, fastsættelse af priselementer samt optimering af salget.


Mød oplægsholderne

Allan Sørensen og Dennis Hvam fra virksomheden Kombination 

Kombination er et rådgivningsfirma, som arbejder med forretnings-, marketing- og salgsudvikling med fokus på forankring i og udvikling af organisationen.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholdere

Allan Sørensen

Dennis Hvam

torsdag den 20. maj 2021
Kl. 8.30-10.30

Online via Teams. Du modtager en mail med link til at deltage i webinaret.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk