Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Virtuelle møder med værdi – skab tillid og tryghed online

Vi befinder os i en ny hverdag, hvor vi samarbejder hver for sig. Presset af Covid19 er mange fysiske møder flyttet ind i et virtuelt univers. Vi har været hurtige til at finde praktiske og tekniske løsninger for det virtuelle møde, med overser ofte betydningen af de menneskelige faktorer for et værdiskabende møde.

Tillid og tryghed er afgørende faktorer i videndeling og godt samarbejde. Dette forudsætter fornemmelsen af (en god) kontakt mellem mødedeltagerne. Men når vi flytter et møde til det virtuelle rum, ændres de kendte faktorer for kommunikation.

Vores nonverbale sprog reduceres markant, når vi ikke længere kan se hinanden, som vi kender det fra det fysiske rum. Omvendt giver fraværet af non verbale signaler muligheder for en mere rationel beslutningstagning.

Så hvad betyder det for relationer, tillid og kommunikationen, når vi forlader det fysiske rum og i stedet mødes online? Hvordan holder mødeleder samarbejdet på rette spor, når forskellige meninger kommer på tværs og hvis bølgerne går højt, når vi ikke længere kan se og aflæse hinanden som vi er vant til?

Få inspiration til, hvordan du skaber tillid og sikrer følgeskab i virtuelle møder og få 4 vitale opmærksomhedspunker ved effektive møder online.

Vi kommer også omkring den praktiske forberedelse, gennemførelse og opfølgning af et virtuelt møde samt tips og tricks til at skabe tillid og tryghed.

Mød oplægsholderen

Charlotte Bæk Risbjerg, RisbjergRelation har undervist, holdt møder og medieret virtuelt på tværs af landegrænser siden 2012.

Med baggrund i sin erfaring samt en uddannelse som cand. negot i international forhandling, certificeret coach og en Master in Mediation & Conflict resolution, ved Charlotte både hvordan du skaber følgeskab i relationer, og hvordan du bedst arbejder med mennesker og dialoger i det virtuelle rum.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Oplægsholder

Charlotte Risbjerg

tirsdag den 4. maj 2021
Kl. 14.00-16.00

Online via Teams. Du får tilsendt et link til at deltage - og du behøver ikke have Teams installeret.

26. april 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk