Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Food Walk i Ry – god mad & gode historier

I år har Ry 150-års jubilæum, og det fejrer vi med en ”Food Walk” gennem byen - kun for medlemmer af ErhvervSkanderborg. 

På turen gør vi stop for at smage lækker mad og drikke fra byens spisesteder, og høre interessante fortællinger om byens historie.

Turen varer ca. 3 timer, og gennemføres efter gældende restriktioner. Det betyder bl.a. at deltagerne deles op i mindre grupper, som går ruten forskudt. Der bliver god tid til at snakke sammen og nyde den friske luft undervejs.

Vi starter ved Kildebjerg Ry, og slutter ved Ry Marina, hvor en bus står klar til at køre alle retur til udgangspunktet.


Program


1. stop: Kildebjerg Ry

Hør historien om de spændende fund, der er gjort på Kildebjerg - over et godt glas øl serveret af Silkeborg-Ry Golfklub. Vi får også en kort fortælling om udvikling af bydelen Kildebjerg Ry samt golfbanen.


2. stop: Kyhnsminde

Knudhule Badehotel står klar med maleriske snacks & bobler, som nydes til beretningen om W. Kyhn og de andre Søhøjlandsmalere.


3. stop: Hotel Ry

Vi spiser et dejligt måltid mad og nyder et godt glas vin krydret med en fortælling om den spirende turisme på Himmelbjerget, hotellet og stationsbyens ”fødsel” i 1871.


4. stop: Lakeside, Ry Marina

Is- og kaffestop ved Restaurant Lakeside. David Bennett fra Riverboats fortæller om moderne, bæredygtig sejlads med små el-drevne både, som kan lejes i marinaen.

Alle får et eksemplar af jubilæumsbogen fra Greenways.dk med hjem.

Ry Bussen kører os retur til parkeringspladsen ved Kildebjerg Ry (i de respektive grupper).

Food Walk´en gennemføres ved min. 40 deltagere.

tirsdag den 11. maj 2021
Kl. 16.00-ca. 19.00 / kl. 16.30-ca.19.30

Mødested: Parkeringspladsen ved Kildebjerg Ry Erhvervshus, Rugårdsvej 5, 8680 Ry. Første hold går kl. 16.00, andet hold kl. 16.30.

Arrangeret i samarbejde med Grennways.dk og Skanderborg Museum.

Medlem
kr. 400,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk
Gode gåsko og tøj efter vejret.