Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Vejen til mental sundhed går via bæredygtig ledelse

Ledelse er grundlaget for trivsel i organisationer.

Ønsker du som leder en bæredygtig organisation, som formår at skabe balance, når den udfordres indefra eller udefra? Ja, så er det afgørende, at du selv har et ”bæredygtigt helbred”!

Du skal med andre ord evne at reagere hensigtsmæssigt, når du oplever ubalance i dit privat- og arbejdsliv. Kun på den måde kan du tage ansvar for at lede organisationen i en bæredygtig retning.

Virksomheder består af enkeltindivider, og bæredygtighed handler om at forstå disse sammenhænge og helheder. Når du har denne forståelse, kan du udfolde de menneskelige ressourcer, så de bidrager til virksomhedens værdi.

Det handler konkret om, at medarbejdere, der trives og er sunde, bidrager positivt til en virksomhed – både i form af effektivitet og positivt arbejdsmiljø, men også i stærke kunderelationer og et positivt brand af virksomheden.

Du går hjem med:

  • Konkret forskningsbaseret viden om, hvordan du kan styrke mental sundhed på din arbejdsplads
  • Afklaring af, hvad begrebet bæredygtig ledelse betyder, og hvordan det kan udmønte sig i praksis
  • Sammenhængen mellem trivsel hos medarbejdere og ledere og en bæredygtig organisation

Målrettet alle med ledelsesansvar, både på direktions-, leder- og mellemleder-niveau, herunder også teamledere og projektledere.

Mød oplægsholderen

Bente Pedersen har de sidste mange år drevet Mental sundhed & trivsel, hvor hun formidler kompliceret viden på en enkel måde, så det bliver brugbart i praksis.

Hun har 18 års erfaring som leder samt en baggrund som ledende sygeplejerske i psykiatrien. Hendes viden tager afsæt i en systemisk lederuddannelse, en Master i Humanistisk Sundhedsvidenskab (MHH) samt løbende videreuddannelse inden for Bæredygtig Ledelse (Sustainable Eco-Creation).

Bente er desuden uddannet Mindfulness-lærer fra Århus Universitet, og har som led i et forskningsprojekt gennemført længerevarende forløb med mindfulness for ledere på 3 private arbejdspladser.

Arrangement er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg og IDA. 

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Bente Pedersen

torsdag den 10. juni 2021
Kl. 8.30-10.30

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry.

ErhvervSkanderborg & IDA

2. juni 2021

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk