Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Industrien bør tænke digitalt!

Er man som produktionsvirksomhed ikke i gang med digitaliseringen, bør man kraftigt overveje det!

Det er netop i krisetider, man bør investere i ny teknologi for at stå stærkere i forhold til konkurrenterne – ikke mindst når konjunkturerne igen skifter. Dette var tilfældet i forhold til 2. verdenskrig, oliekrisen, finanskrisen og nu igen under Corona-pandemien.

Vi har sammensat et spændende program for dagen, som giver dig indsigt i konkrete cases, viden og inspiration omkring opsamling og anvendelse af data med det formål at effektivisere og fremtidssikre din produktionsvirksomhed.


Muligheder med industri 4.0

  • Automatisere, digitalisere og effektivisere medarbejdere, processer og produktion til nye højder. F.eks. mulighed for at skabe grundlag for vækst, give økonomiske besparelser samt kvalitetssikring og predictive maintenance
  • Opnå øgede konkurrencemæssige fordele på både kort og langt sigt
  • Apps er ikke længere "nice to have" men forretningskritisk for produktionsvirksomheder


Dit udbytte ved arrangementet

  • Viden om opsamling og brug af data i produktionen via værktøjet Opticloud herunder cases fra virksomheder
  • Gode praktiske råd til succesfuld implementering af industri 4.0 i jeres virksomhed
  • Bliv klogere på buzzwords som IoT, ML, AI, AR og VR
  • Eksempler fra danske virksomheder der med succes har implementeret industri 4.0 projekter - også selv for små budgetter


Mød oplægsholderne

Stefan Jensen er direktør i Optipeople i Hørning, som samarbejder med bl.a. produktionsvirksomheder omkring opsamling af data fra maskiner med henblik på at sikre en effektiv produktion.

Mads Erichsen, CEO og partner i Makeable, har 20 års erfaring fra IT-branchen som forretningsudvikler og konsulent med en forretningskritisk tilgang til, hvorledes digital innovation kan effektivisere virksomheders dagligdag.

Makeable har gennem næsten 10 år har arbejdet med et hav af virksomheder inden for industrien. Virksomheden har i øvrigt selv opnået imponerende resultater ved mindre industrielle 4.0-projekter, hvilket har resulteret i return of investment på blot få måneder.

Oplægsholdere

Mads Erichsen

Stefan Jensen

mandag den 14. juni 2021
Kl. 9.00-11.00

OptiPeople ApS, Sønderskovvej 17, 8362 Hørning

4. juni 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk