Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Værdibaseret salg med SPIN®Selling

2020 viste sig at blive det år, hvor salgsarbejdet og de personlige salgskompetencer kom på prøve som aldrig før.

Hvad gør den dygtige sælger, som er vant til at skabe relationer og arbejde med værdiskabelse på en fysisk måde, som pludselig lukker ned?

Med hurtig omstilling og værktøjskassen i orden, har de bedste sælgere faktisk formået at levere mindeværdige kundeoplevelse, der skaber loyalitet. Samtidig har de også været i stand til at accelerere vækst på både top- og bundlinje i egen virksomhed.

Dette morgenmøde tager udgangspunkt i de seneste 6 måneders adfærdsstudier i, hvad der i praksis har virket. Resultaterne er indsamlet af Huthwaite International, som står bag det internationale anerkendte SPIN®Selling metodeunivers.

Erhvervsakademi Aarhus har i samarbejde med Huthwaite International designet et særligt salgstrænings- og uddannelsesforløb, som netop har dette fokus.

Du får på arrangementet viden fra adfærdsstudiet og smagsprøve på nogle af de elementer der indgår i det særligt designede uddannelsesforløb, som indeholder det bedste fra fysisk-, virtuel og e-leaningsbaseret træning.


Nyt uddannelsesforløb i Skanderborg

Vi følger arrangementet op med uddannelsesforløbet "Værdibaseret salg med SPIN®Selling", som afholdes i Skanderborg og udbydes til specialpris for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Læs om forløbet her

Mød oplægsholderne

Anders Christian Hjort er Sales & Behavior Change Expert hos Huthwaite International.


Conny Thoftdahl Westphall, chefkonsulent Erhvervsakademi Aarhus, har over 20 års erfaring med salgsarbejde, både udførende, som salgsleder og som konsulent, hvor træning og forståelse for salgets processer og den individuelle sælgers/rådgivers unikke og personlige kompetencer er det centrale.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholdere

Anders Christian Hjort

Conny Thoftdahl Westphall

onsdag den 24. februar 2021
Kl. 8.30-10.30

Online via Zoom. Du modtager en mail med link og kode til at deltage.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk