Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kunsten at gå glad på arbejde

Det skal være sjovt at gå på arbejde, men vi arbejder ikke for sjov!

Så hvilke vigtige forudsætninger skal være til stede for at skabe gode resultater? Det får du bl.a. svaret på i dette oplæg, hvor vi også kommer omkring de barrierer, der kan gøre det svært – eksempelvis mistrivsel, sortsyn, meningsløshed og ledelsesmæssige udfordringer.

Ifølge dagens oplægsholder – Lars Honoré – er eller bliver nogle af de vigtigste konkurrenceparametre vores evne til at samarbejde både internt, med samarbejdspartnere og ikke mindst med vores kunder.

Vi får derfor også et indblik i, hvorfor alle mennesker er forskellige og ser verden forskelligt, og hvordan disse forhold influerer på vores adfærd og samarbejdsevne. Det er vigtig viden

for alle ledere.


Om oplægsholderen

Lars Hartung Honoré driver Human Upgrade ApS, hvor han dels udvikler og støtter ledere individuelt, og dels styrker medarbejdernes trivsel og performance. Ud over individuel ledersparring og -udvikling tilbyder Lars trivselsundersøgelser, inhouse coaching, foredrag og udvikling samt facilitering af workshops.

Han er forfatter til bogen ”Kunsten at gå glad på arbejde”, og vil i sit indlæg fortælle om hvordan man skaber resultater via trivsel, arbejdsglæde, samarbejde og god ledelse.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Lars Hartung Honoré

tirsdag den 17. august 2021
Kl. 8.30-10.30

Designmejeriet, Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg

12. august 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk