Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Uddannelse i værdibaseret salg med SPIN®Selling

Er du medlem af ErhvervSkanderborg, kan du nu deltage i dette forløb til specialpris – undervisningen foregår primært i Skanderborg.

På dette særligt tilrettelagte uddannelsesforløb kobler vi den grundlæggende forståelse af salgsarbejdet med en effektiv værktøjskasse fra det internationale anerkendte SPIN®Selling metodeunivers.

Du får det bedste fra tre verdener, leveret i én pakke, som tilgodeser alle ønsker til læring. Du modtager fysisk undervisning og virtuel undervisning, ligesom du selv skal arbejde med e-læringsmoduler, som støtter din viden, dine færdigheder og udvikler dine kompetencer.

Forløbet er tilrettelagt efter akademifaget ”salgspsykologi og grundlæggende salg”, hvor du får de grundlæggende teorier om salg og salgspsykologi på plads med fokus på effektiv og tillidsskabende kommunikation som grundlaget for værdibaseret salgsadfærd.

Sammen med dit eksamensbevis opnår du også dokumentation for dine færdigheder i form af et SPIN®Certificate.

For optimal transfer fra undervisning og træning bliver du løbende, op til 3 måneder efter forløbet, mindet om din nye viden og færdigheder. Hermed giver vi dig de bedste muligheder for varig adfærdsændring og succes med dine nye salgskompetencer.


Undervisningsformer og struktur for forløbet – forventet opstart april 2021

Indhold i overskrifter

Tema 1: Mig som sælger

Tema 2: Salgsstrategi og -taktik

Tema 3: Kundemødet

Tema 4: Opfølgning og service


Specialpris for medlemmer

Normalpris: 14.900 kr.

Medlem af ErhvervSkanderborg: 13.100 kr. – du sparer altså 1.800 kr. NB Tilmelding skal ske senest den 17/3-2021.

Prisen er ekskl. forplejning. Når vi ved, hvor forløbet afholdes, tillægges den faktiske udgift for forplejning. Vi sender faktura på deltagelse, når vi kan bekræfte, at holdes oprettes.

Opfylder du betingelserne for brug af midler fra omstillingsfonden, kan du få deltagergebyret for akademifaget betalt (6.900 kr.). Læs mere om omstillingsfonden

Her kan du læse mere om forløbet "Værdibaseret salg med SPIN®Selling" hos Erhvervsakademi Aarhus.

Forløbet gennemføres ved min. 12 deltagere.

torsdag den 1. april 2021

Sted følger.

ErhvervSkanderborg og Erhvervsakademi Aarhus

17. marts 2021

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk