Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Det værdiskabende bestyrelsesarbejde

Der er brug for mange flere forskellige profiler i de danske bestyrelser. 

Det er den devise, Laura Vilsbæk arbejder ud fra, og derfor har hun startet Nyibestyrelsen.dk, hvor hun deler en masse viden om bestyrelsesarbejdet og en masse konkrete tips og tricks til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet.

Hvordan ser DIN bestyrelse ud?

De danske bestyrelser er præget af en stor homogenitet i persongalleriet, og det virker ikke fremmende for den vækst, innovation og udvikling, som virksomhederne har brug for. Dertil er der stadig mange danske bestyrelser, som agerer kontrolorgan - og udelukkende agerer kontrolorgan. Dvs. at de ikke er værdiskabende ift. at sikre strategisk retning og flyvehøjde for virksomhedens vækst og udvikling. 

Og så er der alle familiebestyrelserne, som ikke er nogen af delene.

Faktisk dokumenterer Center for Ejerledede Virksomheder, at både omsætning og produktivitet stiger det første år, familiemedlemmer udskiftes med eksterne medlemmer. Og Center for SMV ved Aarhus Universitet dokumenterer, 1) at virksomheder med en nedskrevet strategi performer bedre end virksomheder uden. Og 2) at der er en klar overvægt af værdiskabende strategier i virksomheder med en bestyrelse.


Nu kommer Laura også forbi ErhvervSkanderborg og deler ud af sin viden:

  • Om det værdiskabende bestyrelsesarbejde: Hvad er det, og hvordan kommer man i gang?
  • De nye profiler i de danske bestyrelser: Hvem er de - og hvorfor og hvordan kan de bidrage i de danske bestyrelser?
  • Om alle de ting, man selv kan gøre for at spille sig på banen ift. den første (eller den næste) bestyrelsespost

Målgruppen

Oplægget er relevant for alle, der er nysgerrige på det værdiskabende bestyrelsesarbejde, hvad enten det er fra virksomheds- eller kandidatperspektivet. 

Vi glæder os derfor til at se en masse virksomhedsejere, ejerledere og (potentielle) bestyrelseskandidater.

Om Laura Vilsbæk

Laura arbejder selv i 4 bestyrelser og 5 advisory boards, og så har hun startet Nyibestyrelsen.dk, hvor hun forsøger at bringe mange flere forskellige profiler i spil i de danske bestyrelser. Det blev i sommeren 2020 til bogen “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”, som gennemgår alle mulighederne, alle barriererne og alle de helt konkrete ting, man selv kan gøre, for at komme i gang med bestyrelsesarbejdet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Laura Vilsbæk

torsdag den 8. april 2021
Kl. 14.00-16.00

Sted følger.

31. marts 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk