Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Video til din markedsføring (formiddag)

NY DATO!!! Dette arrangement måtte vi desværre aflyse i efteråret 2020 kort før afholdelsesdatoen. Dem der var tilmeldt (og hvis der bliver plads, dem på ventelisten) bliver kontaktet direkte. Hvis der derefter er ledige pladser vil der blive åbnet for tilmelding.

Video er de senere år blevet et vigtigt kommunikationsmiddel for mange virksomheder.

Mange gør det selv; laver små mobil-videoer som content til deres social media indsats, og nogle slipper rigtig fint fra det. For andre går det knapt så godt, og for nogle endda virkeligt dårligt.

Alene på YouTube uploades der tæt på halvanden times video i sekundet døgnet rundt, og også på de sociale platforme er mængden enorm. Derfor skal man være kritisk i forhold til egen indsats.

Det handler ikke om blot at være til stede, men om at blive set.

Til dette arrangement viser T2 eksempler på hjemmeproducerede videoer som virker, og forklarer om de billed- og redigeringsmæssige greb, du kan anvende for at gøre din hjemmeproduktion seværdig.

Hvis du bærer dig rigtigt ad, kan du med stort held hjemmeproducere videoer til din virksomheds SoMe-indsats. Andre typer af film bør du overveje at overlade til fagpersoner, og vi giver vores bud på disse.

T2 serverer kaffe og vand.


Om oplægsholderne

T2 drives i et partnerskab mellem Anette Stensgaard, Kristian Appelon og Svend Pedersen, og kompetencen er visuel kommunikation - billeder og video til erhvervslivet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.


Vi glæder os til at se dig!

tirsdag den 31. august 2021
Kl. 8.30-10.30

T2 Studio, Niels Bohrs vej 23, 8660 Skanderborg

ErhvervSkanderborg

Medlem
GRATIS

Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk