Arrangementer

Onsdag
26

feb

Trænger dine nyhedsbreve til et nyt design, og har du svært ved at overskue, hvilke designmuligheder du skal benytte i Mailchimp? Så er denne workshop noget for dig! Du arbejder ud fra din egen Mailchimp-konto under kyndig vejledning. Maks. 8 pladser!

Sidste tilmeldingsfrist er: man, 24/02/2020 - 23:59

Torsdag
27

feb

Uanset om du allerede arbejder med ISO-systemer, eller du går i overvejelserne, vil du denne eftermiddag blive opdateret om udviklingen på området. Hør hvordan standarderne i dag fungerer som et værktøj, der støtter nytænkning, risikovurderinger, lederskab, ressourcestyring, kædeansvar, leverandørstyring og meget mere – og tager udgangspunkt i at skabe bedre bundlinjer.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 19/02/2020 - 23:59

Lørdag
29

feb

Kan man netværke ned ad en løjpe? Svaret er JA! Det er nu 5. gang vi sender en stor flok medlemmer afsted på tur, som denne gang går til Saalbach i Østrig. Vi skal bo super centralt og får 3 dage på ski. Der er plads til alle, uanset om du er ny eller genganger på turen, øvet eller nybegynder på ski :) NB bemærk frist for tilmelding!

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 25/09/2019 - 14:00

Torsdag
05

mar

Kom til kick off og hent inspiration fra spændende oplæg, og hør om en ny indsats, som skal hjælpe med at fremtidssikre danske virksomheder via grøn omstilling.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 26/02/2020 - 23:59

Fredag
06

mar

Kom og styrk dit lokale netværk, når vi mødes til endnu en omgang fredagsbar! Tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op!

Tirsdag
10

mar

Dette morgenmøde er målrettet dig, der ønsker at blive klædt bedre på til at starte et ERP-projekt!

Sidste tilmeldingsfrist er: man, 02/03/2020 - 23:59

Onsdag
11

mar

Vil du gerne have flere modtagere på dine lister, og vil du gerne kunne bygge en kampagneside i en fart? Så skulle du prøve at designe en landingpage eller en popup i Mailchimp. På denne workshop arbejder du med din egen Mailchimp-konto under kyndig vejledning af Mailchimp-partner Stefan Mikkelsen.

Sidste tilmeldingsfrist er: man, 02/03/2020 - 23:59

Torsdag
12

mar

At få mest værdi ud af en forhandling kræver, at du er bevidst om potentialet ved forhandlinger, kan planlægge og forstår at agere i forhandlingen. Kom og gå gode tips til at opnå langt bedre og vedvarende resultater i dine forhandlinger – uanset om du skal købe, sælge eller bygge samarbejdsrelationer.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 04/03/2020 - 23:59

Onsdag
18

mar

Kom på en spændende rundtur på Aarhus Universitet og få ny viden og indsigt i topaktuelle emner. Der bliver også god tid til at networke under den afsluttende middag i Matematisk Kantine.

Sidste tilmeldingsfrist er: tir, 10/03/2020 - 23:59

Fredag
20

mar

Har du gennem længere tid følt dig stresset? Eller har din medarbejder? Så book en gratis 1:1 stress-samtale, hvor du sammen med stress-konsulenten kan kickstarte vejen ud af stress. Kun for medlemmer af ErhvervSkanderborg.

Tirsdag
24

mar

Dette års generalforsamling holdes i de nyeste lokaler hos clean-tech-virksomheden Kamstrup, hvor CEO Kim Lehman vil give et spændende oplæg om ledelse. Efter generalforsamling er der traditionen tro middag - arrangementet er gratis for 1 person pr. medlemsvirksomhed.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 18/03/2020 - 23:59

Torsdag
26

mar

Alle virksomheder kommer i den situation, at en medarbejder ikke fungerer med opgaver eller kolleger – og hvad skal der så ske ? Denne morgen gennemgår vi de forskellige medarbejder-sanktioner; Advarsler, opsigelse og bortvisning.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 18/03/2020 - 23:59

Mandag
30

mar

Arrangement med besøg af tre organisationer, der har arbejdet med at ændre vaner; Systematic, Silkeborg kommune og Smukfest. Arrangementet er en del af en foredragsrække om pseudoarbejde under overskriften ”Mere tid og mere mening”.

Onsdag
01

apr

Kom og få viden om, hvordan en bestyrelse kan bidrage med værdi til din virksomhed. Arrangementet er både for dig, der går med overvejelser omkring at starte en bestyrelse og dig der allerede har etableret en.

Sidste tilmeldingsfrist er: tir, 24/03/2020 - 23:59

Torsdag
02

apr

Dette morgenmøde er relevant for dig, hvis du til daglig arbejder med kommunikation, marketing, brugerinddragelse eller et fagområde, hvor I ønsker at påvirke en adfærd. Kom og få indsigt i, hvordan du praktisk arbejder med kommunikation og adfærdsdesign, når du gerne vil påvirke din målgruppes faktiske adfærd.

Sidste tilmeldingsfrist er: ons, 25/03/2020 - 23:59

Sider