Workshop: Digital Global Forretningskultur

Vil du vide, hvordan du skiller dig ud og fremstår mest attraktiv digitalt – både i branchen og globalt? Og vil du gerne fremstå mere professionelt og erfarent på skærmen – og have udbygget din digital værktøjskasse? 

På workshoppen dykker vi ned i konkret, hvordan man som SMV’er kan udnytte det digitale potentiale og gøre sig mest muligt attraktiv både lokalt, men i særdeleshed også globalt. Vi taler brugbare og lavpraktiske tips og metoder, der kan udnyttes til at opnå stærkere samarbejder globalt – og hive større ordrer i land. Landegrænser og kulturer kommer også på tapetet, hvor vi kigger på de digitale kulturelle forskelle. Med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, afdækker vi potentialer og øver vores digitale fremtræden – så vi bliver helt skarpe før det næste vigtige (kunde)møde – som i allerhøjeste grad afholdes digitalt både i dag og i fremtiden. 

Workshoppen er interaktiv – og er tilpasset Covid-19 forholdsreglerne. Det er også muligt at deltage online. Forvent at blive udfordret uanset om du deltager fysisk eller virtuelt – og at få ny viden med hjem – klar til brug.

Efter workshoppen vil du have fået ny viden og metoder, til at kunne fremstå mere professionelt digitalt – både lokalt og globalt. Du vil på egen krop have prøvet, hvordan du skaber nærvær på distancen, og have fået digitale redskaber klar til brug. Og så vil du have fået viden om de største kulturelle forskelle, der fremhæves digitalt – og stå stærkere før dit næste online eksportmøde.

”Alt har bare været helt perfekt. 5/5 stjerner.” Teija, deltager på Digital Global Forretningskultur.    

"Her er et godt seminar til dig, der gerne vil fremstå mere professionelt digitalt. Fuld af energi deler Heidi ud af sine metoder og erfaringer til at kunne skille sig ud i den digitale verden, både globalt over for kunder og samarbejdspartnere men også internt på din arbejdsplads. Et super kursus krydret med praktiske øvelser - og fyldt med tips til, hvordan du let implementerer den nye viden i en travl hverdag”. Malene Amby fra BORUM A/S, deltager på Digital Global Forretningskultur.

Om underviseren
Heidi Rosendal Larsen har bred erfaring med at udvikle globale strategier og samarbejder i tværkulturelle setup.

Hun har en solid baggrund fra Supply Chain, og har desuden uddannelser i Innovation og Facilitering. Heidi har siden 2008 stået i spidsen for både lokale og globale teams, som hun har ledt på distancen. Hun er ofte i medierne om International Handel – som også er hendes vinkel i flere Bestyrelser.

Din medlemspris
Pris for medlemmer af ErhvervSkanderborg: 2.200 kr. + moms pr. person inkl. forplejning.

Andre 3.500 kr. + moms pr. person inkl. forplejning.

Workshoppen gennemføres ved min. 8 deltagere. Maks. 15 pladser!

Vel mødt!

HUSK SIDSTE TILMELDING: tor, 29/10/2020 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Tirsdag, 3 november, 2020 - 09:00 til 15:30
Arrangementet afholdes hos: 
Hald & Lie A/S, Foerlev Møllevej 3, 8660 Skanderborg.
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
2.750,00 kr.
15 slots available
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser