Tak for udfordringen + ”job-dating” til fleksjobs

Denne eftermiddag hos team.blue (tidl. Zitcom) kan du høre det tankevækkende oplæg ”Tak for udfordringen” af Gert Rune, Danmarks første Ironman med kun ét ben! Bagefter er der ”job-dating” , hvor du kan møde profiler (fleksjobbere), som søger job med få timer (5-10/15 timer pr. uge).

Tak for udfordringen!
Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer, der afgør, om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden, hvorpå vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.

I dette foredrag motiverer Gert Rune sine deltagere til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande frem for at søge flugten fra disse. En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes – både som organisation og som menneske.

Gert tager udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham siden, han som 16-årig fik amputeret sit ene ben.

Har du opgaver på 5-10 timer pr. uge?
Selvom man har en udfordring og er fleksjobber, er det vigtigt, at man får mulighed for at bidrage til egen forsørgelse og indgå i en arbejdsplads.

I ”job-dating” møder du en række potentielle medarbejdere, som kan varetage fleksjobs fx pedelmedhjælper, blæksprutte/lettere administrative opgaver, husassistent fx med oprydningsopgaver/vande blomster/stå for frokostordning, køkkenmedhjælper, pakkeopgaver i web-shop, lettere pakke- og montageopgaver, chauffør/budkørsel, butiksmedhjælper.

Arrangeret i samarbejde med Kompetencecenter Skanderborg.

Arrangementet er gratis for alle. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 15/01/2020 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 23 januar, 2020 - 15:00 til 17:30
Arrangementet afholdes hos: 
team.blue, Højvangen 4, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
0,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding