Sådan bruger du Instagram i din markedsføring!

Måske bruger du Facebook i din markedsføring, og har et ønske om at komme i gang med Instagram? Eller måske har du allerede en virksomhedsprofil på Instagram, men svært ved at opnå succes med profilen?

Så er dette arrangement noget for dig!

Mange virksomheders øjne er rettet mod Instagram, som med knap 1 mio. brugere er et medie i stor vækst. Og tallene taler deres tydelige sprog; 47% af de 16-89-årige i Danmark bruger Instagram dagligt!

Platformen giver brugerne visuel inspiration, og har mange features der understøtter dette – herunder målrettet annoncering, historier, billede- og videoopslag.

Instagram er et oplagt medie for dig, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er ideel til at vise glimt af hverdagen, inspirere kunder, give tilbud og sende relevante budskaber.

Men hvordan gør du lige det? Og hvad kan du i virkeligheden få ud af at etablere dig online – og på Instagram?

Det får du et indspark til denne formiddag!

Mød oplægsholderne
Marie Louise, Katrine og Henrik fra WebPuls. Når de ikke arbejder for kunder, så underviser de for Google Succes Online og laver mange foredrag og workshops.

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus, som tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, hjemmesider i WordPress, SEO, Google-, Facebook- og Instagramannoncering, e-mail marketing, tekstskrivning og indholdsstrategier.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

 

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 18/09/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 26 september, 2019 - 09:00 til 11:00
Arrangementet afholdes hos: 
Pilgrim, Søtoften 8, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser