Pas på; Generation Z kommer!

Du kender dem godt; Curlingbørnene, MIG-generation, generation Z.

De er digitale indfødte, søger på YouTube fremfor på Google, zapper væk så snart noget keder dem, og ”liker” og ”poster” konstant de ting, de synes er interessante. Og så oplever de den årlige MU-samtale som spild af tid, fordi de ønsker anerkendelse langt oftere end én gang om året!

Konsekvensen af deres adfærd betyder, at de kan blive opfattet som dovne og forkælede – primadonnaer. Men om blot fem år vil denne generation, født i midt/slut 90´erne, udgøre min.10 % af den danske arbejdsstyrke.*

Hvis du som deres kommende chef kun ser den negative side og ikke formår at ”gennemskue” den værdi, de også besidder, så vil disse ressourcer gå tabt!

Kom og få indsigt, sparring og værktøjer til, hvordan du lærer at forstå og fremelske deres forcer, så du får det fulde udbytte ud af generation Z.

Vi kigger bl.a. på, hvordan vi skal håndtere, motivere og fastholde generationen samt, hvordan vi får de unge tilpasset vores arbejdsstruktur og arbejdsplads, så både kommende og nuværende medarbejdere trives.

* Kilde: Danmarks statistik

Mød oplægsholder Mette Nymark
Mette Nymark er Cand. merc. og har 15 års praktisk erfaring med HR, salg, strategi og ledelse fra bl.a. Danfoss, Sanistål, Jyske Bank, EWII, Intelligent Systems m.fl.

Mette har siden 2013 haft sin egen virksomhed, Nymark & Co., inden for HR, salg, strategi, ledelse, foredrag og bestyrelsesarbejde. Læs mere om Mette på nymarkco.dk

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

 

HUSK SIDSTE TILMELDING: tor, 06/09/2018 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Fredag, 14 september, 2018 - 08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
Kamstrup A/S, Industrivej 28, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser