Markedsføringslovens muligheder – når virkeligheden er foran juraen

Hvad med god gammeldags prismarkedsføring? Hvordan er det nu reglerne er vedr. referenceperioder, sammenlignende reklame og segmentering?

Og har du styr på influent-markedsføring og på, hvordan denne form for markedsføring kan skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed?

Kom og hør Asger Brødslev’s oplæg, som giver dig indsigt i en af tidens varmeste tendenser indenfor markedsføring, og hvor juraen utvivlsomt har travlt for at følge med.

Samtidig vil advokat Jakob Brunse sætte mulighederne i kontekst til markedsføringslovens regler for en bedre forståelse af hvilke muligheder lovgivningen rummer.

I den forbindelse vil indlægget også komme omkring reglerne for basal prismarkedsføring. For hvordan kan det være, at eksempelvis dagligvareforretninger uge efter uge kan sælge de samme produkter på tilbud eller en optiker kan have tilbud på briller året rundt?

Om Oplægsholderne
Advokat Jakob Brunse, Brunse Mæhlisen Advokatfirma, Hørning. Med en mangeårig erfaring indenfor rådgivning om markedsføring og kommerciel tilgang til sit arbejde, har han en bred erfaring, der hjælper kunder med at omsætte juridisk tvivl til brugbar forretning.

Founder og CEO YoHype ApS, Asger Brødslev beskæftiger sig med markedsføring på sociale medier og brugen af unge som digital reklamesøjle.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: man, 04/06/2018 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Onsdag, 13 juni, 2018 -
08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
AURA Energi, Smedeskovvej 55, 8464 Galten
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser