Lær en robust adfærd – og tag stressen i opløbet

Vi har alle en grundlæggende individuel robusthed som sikrer, at vi under passende omstændigheder kan trives og præstere uden at blive usundt stresset.

Men ofte ændrer omstændighederne sig til det mindre passende, og foruden dårligere trivsel og præstation kan det i værste fald resultere i et regulært stresstilfælde.

Her er det helt nødvendigt at styrke adfærden på de områder, hvor den enkelte bliver udfordret, og det kan heldigvis læres. F. eks. kan man stoppe refleksen med at sige ”ja” hver gang, nogen vil have en til at gøre noget. Men hvordan gør man lige det sådan helt konkret? Dårlige vaner er rigtig svære at bryde.

Samtidig gør det en stor forskel i virksomhederne, hvis lederne bruger deres muligheder for at støtte de pressede medarbejderes indsats for at få en mere robust adfærd.

Oplægget tager dig omkring mange forskellige typer adfærd, der er mere eller mindre robuste. Det vil være dit afsæt for at overveje, hvilke typer adfærd netop du bør arbejde med for at fungere mere robust under pres, og du vil få indspil til, hvordan du gør det i praksis.

Som leder vil du indse, at du faktisk har gode muligheder for at støtte dine medarbejderes robuste adfærd. Dermed undgår du, at de bliver stressede netop som kravene til dem strammes, og de er sværest at undvære.

Der er sat god tid af til spørgsmål.

Mød oplægsholderen
Per Skovmand Rasmussen driver Petrus Business Consulting, hvor han bl.a. hjælper virksomheder med organisationsudvikling og forebyggelse af stress.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: man, 06/01/2020 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Tirsdag, 14 januar, 2020 - 08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
GEA Process Engineering A/S, Nørskovvej 1 B, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser