Kun for medlemmer: Lær at bruge dit netværk til udvikling og innovation

Kom med til forårets medlemsarrangement og oplev det inspirerende fælleskab, som Himmelbjerggården danner rammen for i dag. 

Der bliver god tid til at netværke med de andre medlemmer, bl.a. over den lækre mad, som denne gang leveres af stedets økologiske køkken.

Derudover kan du glæde til at høre 2 spændende indlæg om, hvordan du kan bruge dit netværk, når du står overfor en udviklings- eller forandringsproces og skal tænke anderledes end du plejer.

Kom og få et indspark til, hvordan du får dit netværk i spil ...
Bruger du dit netværk, når du står overfor en udviklings- eller forandringsproces og skal tænke anderledes end du plejer?

Ny tænkning kræver, at du formår at anskue verden på nye måder – og her kan det være meget givende at få et indspark udefra. De fleste innovationer der lykkes, opstår nemlig i samarbejde med andre!

Kom og vær med denne eftermiddag på Himmelbjerggården, hvor du bliver klogere på metoder der giver indsigt i, hvordan intelligente fællesskaber har mulighed for at opstå.

Vi skal også afprøve metoder i praksis, så du og de øvrige deltagere oplever en ny og forhåbentlig mere effektiv måde at netværke på.

Mød oplægsholderne
Michael Nørager, ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet. Han har arbejdet med forskning, undervisning, foredrag og praktisk udvikling af organisationer og mennesker i mere end 20 år.

Anette Raaby, master i organisationsopstilling og business coach i Kongruens. Hun arbejder med organisations- og lederudvikling for offentlige og private virksomheder. Derudover bestrider hun flere bestyrelsesposter.

Program

  • Velkomst og oplæg v/ leder og investor Aslaug Færch Johnsen, som fortæller om formål og vision for Himmelbjerggården – Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtighed
  • Kaffe og kage og kort præsentation ved bordene
  • Indlæg v. Anette Raaby og Michael Nørager
  • Lækker økologisk buffet fra Corporate Cooking
  • Tak for i aften

Der bliver en pause undervejs i programmet.

Din medlemspris inkl. buffet og drikkevarer er 260 kr. inkl. moms pr. person. Prisen er også inkl. oplæg, kaffe & kage. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

 

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 01/05/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 9 maj, 2019 -
16:00 til 19:30
Arrangementet afholdes hos: 
Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry. Arrangementet foregår i den tidligere gymnastiksal.
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
260,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser