Kom videre med Office 365!

Vi sætter endnu en gang fokus på mulighederne i Office 365.

På denne tur kigger vi nærmere på Planner. En enkel, visuel måde at organisere teamwork. Opret hurtigt en plan – inviter og tildel opgaver.

Vi kigger også på samarbejde via OneDrive og OneNote. Samarbejde om dokumenter, regneark og præsentation. Samtidig redigering om meget mere.

EU-databeskyttelsesforordningen stiller nye krav til beskyttelse af data. Hånd-i-hånd med Office 365 findes Azure Information Protection (AIP), som beskytter dine Office-dokumenter på enkel og sikker vis!

Vi starter der, hvor du kan gøre en forskel ift. at beskytte data; Når du skriver dit dokument! Se bl.a., hvordan du med AIP kan adressere indholdet af et dokument til givne modtagere baseret på deres rolle i virksomheden. Det er nemmere and man skulle tro, og din virksomhed vil takke dig for det.

Om underviserne
Elsebeth Videbæk fra Office til Alle ApS er dagens underviser sammen med samarbejdspartner Morten Schaumann.

Elsebeth underviser til daglig i alle Office-programmer rundt omkring i Danmark, og afholder også kurser via Skype for Business. Office til alle laver desuden videoguides til alle kurser, så du nemt kan repetere indholdet og lære mere.

Morten har mere end 20 års erfaring i alle aspekter af it- og forretningsudvikling, de senere år med henblik på anvendelse af Microsoft Office365, Azure og øvrige skytjenester. Dette kombineret med indgående kendskab og en pragmatisk tilgang til EU-databeskyttelsesforordningen sikrer en god snak om dine muligheder for at sikre data med AIP.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Maks. 30 pladser!

Hent hele invitationen her. 

Vi glæder os til at se dig!

 

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 14/02/2018 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 22 februar, 2018 -
14:00 til 16:00
Arrangementet afholdes hos: 
Office Til Alle ApS, Ellemosen 3, 8680 Ry
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser