Kom rigtigt fra start: Markedsføring på de sociale medier

Sociale medier er blevet en integreret del af de fleste virksomheders markedsføring. Desværre sker det stadig ofte, at virksomheder er aktive på sociale medier uden at have en plan – og uden at sætte mål for indsatsen. 

Før du kaster dig ud i brugen af sociale medier, bør du tænke strategisk i forhold til din forretningsstrategi. Det er også vigtigt, at strategien bliver praktisk anvendelig og kan implementeres, så der kan måles og evalueres på, om den virker efter formålet og giver værdi til kunder og til virksomheden.

Men hvordan får du organisationen og dens medarbejdere igennem en online strategiproces? Hvordan arbejder du med din kernefortælling? Hvem er dine målgrupper? Og hvordan finder du ud af, hvilke medier der er relevante ift. dine målgrupper?

Dét får du bl.a. svar på denne morgen, hvor Annette Agerdal-Hjermind starter med en intro til, hvad de sociale medier kan hver især. Annette sætter desuden fokus på, hvordan du arbejder med målgruppe, brand, formål, kommunikations- og indholdsplan som styrende for valget af sociale medier.

Du får også værktøjer til at planlægge, strukturere og målrette dit indhold på de sociale medier, så det tager afsæt i kundens behov og adfærd – og lander på de relevante kanaler.

Mød oplægsholderen
Adjunkt Annette Agerdal-Hjermind er tilknyttet Erhvervsakademi Aarhus som underviser og konsulent på efter- og videreuddannelse i bl.a. digital strategi og sociale medier i strategisk virksomhedskommunikation. Hun er desuden projektleder i Digital Ledelseskultur.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: tir, 08/01/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Onsdag, 16 januar, 2019 - 08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
ProSleep A/S, Ellemosen 3, 8680 Ry
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser