Ingen lette svar på, hvad god ledelse er

Der skal standses op nu. Man skal tælle det, der tæller. I regnearkene er det kun penge, der tæller. Der skal tages afstand fra regnearkene som det eneste saliggørende. Konsulenterne har troet blindt på rationalisering - og vi på dem. Det er tid til mere langsigtet og samfundsansvarlig ledelsestænkning.

I foredraget "Ingen lette svar på, hvad god ledelse er" fortæller Steen Hildebrandt om hvordan FN's 17 verdensmål, bæredygtighedsmålene, kan godt være et vigtigt supplement til den eksisterende ledelsestænkning. Blandt andet fordi der med verdensmålene lægges op til et bredere perspektiv på samfund, institution og ledelse.

Steen Hildebrandt fortæller om FN´s Verdensmål, og hvordan danske kommuner, organisationer og virksomheder kan skabe mening og resultater ved at implementere disse.

Steen Hildebrandt er formand for 2030-Panelet, der samarbejder med og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN´s Verdensmål. Steen Hildebrandt er redaktør på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv” er han i Danmark en toneangivende og dagsordenssættende stemme på området.

Foredraget er en del af en foredragsrække om pseudoarbejde under overskriften "Mere tid og mere mening".

Der serveres et let måltid undervejs.

Hent hele invitationen her.

Din medlemspris
Er du medlem hos ErhvervSkanderborg, kan du få rabat på billetten. Normalpris 145 kr. Din medlemspris: 100 kr. – du sparer altså 45 kr. pr. billet.

Brug rabatkoden ”erhverv” når du køber din billet hos Kulturhuset Skanderborg – koden indtastes blot i feltet ”indløs rabatkode”, tryk herefter ”indløs” og vælg det ønskede antal af billettypen ”Erhverv Skanderborg”.

Du køber billetterne direkte hos Kulturhuset Skanderborg - klik her.

Arrangør: LOF, AOF, FOF, LO Skanderborg, ErhvervSkanderborg og Kulturhuset

Vi glæder os til at se dig!

Arrangements informationer
Dato: 
Onsdag, 30 oktober, 2019 - 16:30 til 20:00
Arrangementet afholdes hos: 
Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
100,00 kr.
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser