Incitamentsordninger – skab ekstra motivation hos dine medarbejdere

Incitamentsordninger bruges til at tiltrække, fastholde og motivere medarbejdere, og kan derfor være en vigtig del af en virksomheds strategi.

Incitamentsordninger anvendes i mange former og kan omfatte medarbejdere på alle niveauer fra menige medarbejdere til ledelsesmedlemmer. 

Virksomheder i alle størrelser kan anvende incitamentsordninger – blot ordningen er tilpasset den konkrete virksomheds behov. 

Advokaterne Anne Vinter Christensen og Hans Jørgensen fra Advosion vil gennemgå de forskellige overvejelser, man som virksomhed bør gøre sig og vil også med udgangspunkt i nogle konkrete eksempler trække tråde over til de juridiske og skattemæssige konsekvenser og overvejelser ved indførelse af incitamentsordninger.

MÅLGRUPPE: Små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration til det strategiske arbejde med incitamentsordninger

Mød oplægsholderne
Advokat Anne Vinter Christensen arbejder med rådgivning af erhvervsvirksomheder omkring skat, generationsskifte, omstruktureringer, selskabsret samt køb- og salg af virksomheder herunder også incitamentsordninger. 

Advokat Hans Jørgensen arbejder med rådgivning af erhvervsvirksomheder omkring køb- og salg af virksomheder, kontrakter, selskabsret og herunder også incitamentsordninger.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: tir, 19/11/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Onsdag, 27 november, 2019 - 14:00 til 16:00
Arrangementet afholdes hos: 
AVK Gummi A/S, Mosegårdsvej 1, 8670 Låsby
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser