Hjernens betydning for trivsel, præstation og arbejdsmiljø

Med afsæt i nyere forskning præsenterer dette oplæg viden om hjernens betydning for trivsel, præstation og arbejdsmiljø.

Du vil få indsigt i, hvordan imødekommelse af grundlæggende behov i forbindelse med hjernens udvikling og opbygning spiller en central rolle for funktionsniveauet i en kompleks hverdag.

Du vil blive præsenteret for viden om, hvordan vi som mennesker – leder, medarbejder eller andet – kontinuerligt har gensidig betydning for hjernens udvikling, funktion og regulering af følelser. Vi har som mennesker en direkte fysiologisk påvirkning på hinanden - og dermed også på hinandens trivsel og arbejdsmiljø.

Du vil blive overrasket!

Du vil blive præsenteret for konkrete redskaber med sigte på trivsel, forebyggelse af stress og konflikter med afsæt i denne viden.

Der vil være mulighed for dialog og spørgsmål.

Målgruppe
Webinaret er for dig, som arbejder med - og sammen med - mennesker, i meget bred forstand. 

Mød oplægsholderen
Christina Gundgaard Pedersen er psykologisk konsulent i VISS (Videnscenter Sølund Skanderborg).

Christina er uddannet cand.psych. og autoriseret psykolog, ph.d., specialist i sundhedspsykologi/klinisk psykologi. Hun har en 3-årig efteruddannelse i psykoterapi, specialistuddannelse i sundhedspsykologi/klinisk psykologi. Christina underviser på kurser og efteruddannelser. Derudover arbejder hun med neuropsykologiske udrednings- og rådgivningsopgaver, supervision, praksisnær evaluering, dokumentation, skriftlig og mundtlig formidling og forskning.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 200 kr. inkl. moms pr. person. Er du ikke medlem hos ErhvervSkanderborg og ønsker at deltage i arrangementet, så tilmeld dig direkte hos VISS her.

Webinaret afholdes via Teams, og du modtager en mail med link til at deltage. Du behøver ikke have Teams installeret for at kunne deltage.

Vi glæder os til at se dig online!

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 18/11/2020 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 26 november, 2020 - 14:00 til 16:00
Arrangementet afholdes hos: 
Online via Teams.
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
0,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding