Øget omsætning? Flyt fokus fra Excel-ark til kunderejse!

Om lidt begynder mange salgsafdelinger at tænke på budgetmålene for 2020. Et godt gæt er, at de fleste lander på det samme budget som sidste år + et par procent ekstra til at indfri virksomhedens vækstmål.

Er det også sådan i din virksomhed?

Hvorfor laver vi salgsbudgetter på denne måde? Er det blevet en tradition eller en bekvem (u-)vane?  Hvad opnår vi … eller endnu værre: hvad går vi glip af?

Fakta er, at en fastlægning af omsætningsmål hverken sikrer din kunde en god kunderejse gennem din virksomhed, eller at din kunde får dækket sine behov bedst muligt!

De bedste salgsledere nøjes ikke med at lægge budgetter for, hvor mange produkter de skal have solgt. De organiserer salgsindsatsen på måder, der skaber ejerskab hos sælgerne og nedbryder silotænkningen. Og det giver kunden en
oplevelse af en nærværende, individuel kunderejse, som gør det attraktivt at lægge flere og større ordrer.

Så hvordan gør vi det? Sæt et par timer af i kalenderen, og få inspiration, sparring og konkrete input til, hvordan du – ved at arbejde på nye måder med salgsledelse og kundebudgetter – opnår bedre resultater, styrker kundens rejse gennem din virksomhed og skaber inspirerende og engagerede medarbejdere!

Mød oplægsholderen
Lene-Christine Winther har over 20 års erfaring med salg. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Focused Mindset og partner i Struqtures, der skaber højt performende organisationer og engagerede medarbejdere.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: man, 19/08/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Tirsdag, 27 august, 2019 - 08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
Schultz Seating Denmark A/S, Røddikvej 72, 8464 Galten
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser