Generationsskifte: Hvad er din virksomhed værd? Og er du klar?

Det kan være svært at forholde sig til generationsskifte. Den virksomhed du har bygget op fra bunden skal skifte hænder, og det er vigtigt for din fremtid, at du får dét for din virksomhed som den er værd.

Til dette morgenmøde får du bl.a. svaret på, hvorfor det er en fordel at få sat værdi på virksomheden, hvis du er i tvivl om, hvad der skal ske med din virksomhed i nær eller fjernere fremtid – uanset om den skal sælges, udvides, fusioneres eller fortsætte som i dag.

Oplægsholder Lisbeth Edelmann Nyborg fra Virksomhedsbørsen A/S dykker også ned i, hvordan man griber et generationsskifte konkret an. Hvornår skal man begynde, hvem skal involveres, og hvorfor tales der så meget om det?

Og så skal vi høre et eksempel fra virkelighedens verden, når tidligere direktør i Steel Coating, Per Rasmussen og nuværende direktør i DOT Steel Coating, Troels A. Madsen fortæller om deres erfaringer med generationsskifte.

Om Lisbeth Edelmann Nyborg
Lisbeth har i mere end 25 år været mellemleder og direktør i ind- og udland, og sidenhen som selvstændig løst interimopgaver som direktør m.v.  Lisbeth arbejder i dag hos Virksomhedsbørsen A/S, som arbejder med køb og salg af virksomheder samt yder strategisk rådgivning.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Dania Erhverv og Virksomhedsbørsen A/S.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: tor, 01/11/2018 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Fredag, 9 november, 2018 -
07:30 til 09:30
Arrangementet afholdes hos: 
Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg.
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser