Facebook for øvede

Bruger du aktivt virksomhedens Facebookprofil?

Mangler du et skub til at komme ud over rampen? Savner du inspiration til, hvordan du får flere følgere/ambassadører? Hvordan du får kunder ud af Facebook? Hvordan Facebook fungerer som annoncemedie?

En meget stor procentdel af danskerne er på Facebook og derfor er det også blevet et attraktivt medie for virksomheder. Både til at fange nye kunder, kommunikere med eksisterende kunder og til at skabe en platform der kan vise virksomhedens ansigt overfor omverdenen.

Men hvordan gør man lige det? Det får du bl.a. svaret på denne morgen. Oplægget starter kl. 8.30, og Skanderborghus er vært ved morgenkaffe og rundstykker fra kl. 8.15.

Mød oplægsholderne
Morten Henriksen har en stor og bred erfaring inden for online markedsføring, og hans erfaring bygger bl.a. på otte år som selvstændig med egen virksomhed baseret på online salg.

Jakob Munk startede som ung i den grafiske branche, og med i bagagen har han en næsten 20-årig lang karriere inden for markedsføring. I dag er han partner i Seekings, og hans knowhow spænder bredt.

Begge kommer de fra mediebureauet Seekings A/S, som beskæftiger sig med salg og rådgivning vedr. annoncering på Facebook, LinkedIn, Instagram, Google og de udarbejder også hjemmesider og webshops.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: man, 04/03/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Onsdag, 13 marts, 2019 - 08:30 til 10:30
Arrangementet afholdes hos: 
Hotel Skanderborghus, Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser