Få indblik i reglerne i den nye ferielov!

På opfordring gentager vi arrangementet om den nye ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020. Den medfører en række radikale ændringer ift. den nuværende ferielov.

Er du arbejdsgiver, er der derfor god grund til allerede nu at gøre sig nogle overvejelser, navnlig i forbindelse med den kommende overgangsordning.

En af de væsentligste ændringer ved den nye ferielov er, at vi fremadrettet har ”samtidighedsferie”, hvilket vil sige, at ansatte fra den første arbejdsdag optjener 2,08 feriedag pr. måned. Der vil således ikke længere være tale om, at ferien optjenes i ét kalenderår, for derefter at blive afviklet i
det efterfølgende ferieår, der løber fra den 1. maj i året efter og 12 måneder frem.

Overgangen til den nye ordning rejser en lang række praktiske problemer, herunder spørgsmålet om, hvorvidt arbejdsgiveren ønsker at indbetale ferie optjent i overgangsperioden til en fond, eller om arbejdsgiveren vil beholde pengene, indtil de forfalder.

Advokat Carsten Busk vil denne formiddag gennemgå reglerne overordnet, så du forhåbentlig har et større overblik efterfølgende.

Om oplægsholderen
Carsten Busk er advokatuddannet og har igennem en årrække arbejdet hos Danmarks Domstole.

Nu er han tilbage i advokatbranchen hos TVC Advokatfirma P/S, hvor han arbejder med ansættelsesret, herunder ferielovgivningen.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg, og koster 500 kr. + moms for ikke-medlemmer. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Hent hele invitationen her.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: ons, 24/04/2019 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Torsdag, 2 maj, 2019 -
09:00 til 11:00
Arrangementet afholdes hos: 
Venti A/S, Banevænget 3, 8362 Hørning
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Arrangementet er lukket for tilmelding
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser