Cybersikkerhed for virksomhedsledere og bestyrelser

COVID-19-situationen har i den grad øget virksomhedernes fokus på cybersikkerhed og f.eks. de risici som hjemmearbejde fører med sig. Men også inden Corona-krisen var trusselsbilledet for danske virksomheder på et højt niveau. Cybersikkerhed kræver involvering fra alle, men ansvaret kan ikke bare overlades til IT-afdelingen - det er også en ledelsesopgave.

Denne eftermiddag tager vi et kig på det aktuelle trusselsbillede og giver dig nogle vejledninger for styrkelse af de strategiske kompetencer inden for cybersikkerhed og -risici.

Mød oplægsholderen
Kristian Storgaard, partner Kromann Reumert, arbejder primært med IT, telekommunikation og persondata samt immaterialret, og rådgiver klienter i forbindelse med indkøb og kontraktforhold. 

Kristian har indgående erfaring med at udarbejde og forhandle kontrakter om anskaffelse og drift af IT og telekommunikation. Herudover har Kristian arbejdet med andre IT-retlige forhold, regulatoriske forhold og beskyttelse af persondata. 

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

HUSK SIDSTE TILMELDING: søn, 16/08/2020 - 23:59

Arrangements informationer
Dato: 
Mandag, 24 august, 2020 - 14:00 til 16:00
Arrangementet afholdes hos: 
Kamstrup A/S, Industrivej 51, Stilling, 8660 Skanderborg (NB den nyeste bygning)
Arrangør: 

ErhvervSkanderborg

Henvendelse: 

ErhvervSkanderborg

tlf: 30 35 25 85 / 24 22 44 11

email: mail@erhvervskanderborg.dk

cvr: 32168132

Pris: 
625,00 kr.
Der er stadigvæk ledige pladser.
DankortE-dankortVisakortMastercardMaestroJCBVisa VerifiedVisa Electron

Det er muligt at betale med Dankort & internationale betalingskort

Læs vores salgsbetingelser